Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Πρακτικά Τελευταίας Συνέλευσης - Νέα Γενική Συνέλευση 1/12, 8μμ

Στις 10 Νοέμβρη είχαμε την πρώτη μας Γενική Συνέλευση, για τη φετινή σεζόν, που ήταν μάλιστα και ιδιαίτερα μαζική! :)

Πέρα από κάποια πρακτικά ζητήματα που συζητήσαμε στη αρχή της κουβέντας, επικεντρωθήκαμε στην Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου για το 2020.

Είχαμε ενημέρωση από τους κουκλοπαίχτες της Βόρειας Ελλάδας, που ήδη έχουν ξεκινήσει να οργανώνουν την Ημέρα, και περιμένουν την τελική απάντηση για έναν πολύ όμορφο χώρο για την Κυριακή 22 του Μάρτη. Με τη λογική να στηρίξουμε όσες περισσότερες Παγκόσμιες Ημέρες γίνουν φέτος σε όλη την Ελλάδα, αποφασίσαμε η Παγκόσμια Ημέρα στην Αθήνα να γιορταστεί το επόμενο Σ/Κ, δηλαδή 28-29 Μαρτίου.

Έχουν γίνει προτάσεις για να είναι η γιορτή διήμερη, με έκθεση, προβολές και εργαστήρι ενηλίκων, και σε γενικές γραμμές να είναι πιο μεγάλη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, μιας και κλείνουμε τα 30 χρόνια φέτος! Μια ομάδα ατόμων ανέλαβε να αναζητήσει χώρους στο κέντρο της Αθήνας που θα μπορούσανε να φιλοξενήσουν τη γιορτή μας.

Τέλος, αποφασίσαμε να συναντηθούμε σύντομα για να μάθουμε τα νέα για τους χώρους και να ξεκινήσουμε να οργανωνόμαστε. Σας περιμένουμε, λοιπόν, στην επόμενη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 1 Δεκέμβρη, και ώρα 8μμ στο εργαστήριο της ομάδας Fortunati, Μεγίστης 26, στην Κυψέλη.

Φέρτε τις ιδέες, το μεράκι σας και την φρεσκάδα σας να τα ανακατώσουμε όλα μαζί να φτιάξουμε μια μεγάλη γιορτή! 

Θα σας δούμε όλες και όλους εκεί!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εργαστήριο Θεατρικής Μαριονέτας 2022-23

  Το Κουκλοθέατρο Αγιούσαγια! θα πραγματοποιήσει και φέτος, για 23η χρονιά, το Εργαστήριο Θεατρικής Μαριονέτας, αλλά και άλλους δυο κύκλους ...