Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

 Πρόσκληση εισηγητών για εργαστήρια


Το Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου - Unima Hellas έχοντας επιχορηγηθεί από το ΥΠΠΟΑ, να διοργανώσει ένα Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου με γενικό τίτλο: 

«Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου,Συνάντηση δικτύωσης και ανταλλαγής για τις σύγχρονες τάσεις κουκλοθεάτρου»,

καλεί τα μέλη του, αλλά και ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που θα επιθυμούσαν, να προτείνουν εκπαιδευτικού τύπου εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Φεστιβάλ.

Ο χρόνος που θα συμβούν τα εργαστήρια είναι στις 18,19 και 20 Δεκεμβρίου 2020.
Λόγω των δυσχερών συνθηκών (υγειονομικά μέτρα και περιορισμοί) καθώς και της παρούσας και ίσως και μελλοντικής αβεβαιότητας, τα εργαστήρια θα γίνουν με τη μορφή του webinar* και οι θεματικές τους θα πρέπει να ακολουθούν τη γενική θεματική του Φεστιβάλ.

Οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι τις 2 Νοεμβρίου στο email της διοργάνωσης, unimahellas@gmail.com με θέμα: “Πρόταση εργαστηρίου για το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου 2020”

Τα εργαστήρια που θα επιλεχθούν θα είναι στο σύνολο τους 3 και θα είναι επί πληρωμή. Όλο το κόστος προετοιμασίας βαραίνει τον εισηγητή. Θα υπάρχει δυνατότητα συμβουλευτικής ως προς το διαδικτυακό κομμάτι.

Πληροφορίες που πρέπει να κατατεθούν για να γίνει η επιλογή:
Τίτλος, συνοδευτικό κείμενο  (περιγραφή του εργαστηρίου, με σαφή σύνδεση με τη στόχευση του Φεστιβάλ).
Αριθμός συμμετεχόντων και αριθμός διαδικτυακών συναντήσεων.
Χρόνος  (καθώς και χρονικές δυνατότητες και περιορισμοί του εισηγητή).
Βιογραφικό εισηγητή.

*Το webinar, συντομογραφία του Web-based seminar, είναι μια διάλεξη ή παρουσίαση που διενεργείται στον παγκόσμιο ιστό μέσω του Διαδικτύου. Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της ιστο-διάλεξης (webinar), είναι η δυνατότητα αλληλεπίδρασης από απόσταση μεταξύ του ή των παρουσιαστών με τους συμμετέχοντες σε πραγματικό χρόνο.
Οι συμμετέχοντες, όταν τους παρέχεται η δυνατότητα από τον παρουσιαστή, μπορούν:
να επικοινωνούν μέσω ακουστικών – μικροφώνου και κάμερας,
να «σηκώνουν» το χέρι (εικονικά) είτε για να υποβάλουν μία ερώτηση είτε για να απαντήσουν ενδεχόμενες ερωτήσεις του παρουσιαστή κλπ.
να πληκτρολογούν ερωτήσεις προς τους παρουσιαστές.
να απαντούν σε ερωτηματολόγια ή δημοσκοπήσεις κατά την διάρκεια της παρουσίασης και να βλέπουν τα αποτελέσματα όλων όσων έχουν απαντήσει
Περισσότερες πληροφορίες  και βοήθεια μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω λινκ: https://zoom.us/events 

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία στο τηλέφωνο: 6909934376 και στο  e-mail: unimahellas@gmail.com

Για το Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου - Unima Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εργαστήριο Θεατρικής Μαριονέτας 2022-23

  Το Κουκλοθέατρο Αγιούσαγια! θα πραγματοποιήσει και φέτος, για 23η χρονιά, το Εργαστήριο Θεατρικής Μαριονέτας, αλλά και άλλους δυο κύκλους ...