Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2019




Η 21η Μαρτίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου και ο εορτασμός της απλώνεται παντού στο μικρό πλανήτη μας.
Κάθε χρόνο, το Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου – Unima Ελλάς διοργανώνει μια ανοιχτή συλλογική γιορτή  για να μοιραστεί την αγάπη για την τέχνη του και να επικοινωνήσει ότι το κουκλοθέατρο ανθίζει και σκορπά απλόχερα φαντασία, σκέψη και γέλιο σε μικρούς και μεγάλους!
Κρατώντας κομμάτια από την παράδοση της τέχνης μας, στόχος μας είναι να ταξιδεύουμε το κουκλοθέατρο σε διαφορετικές περιοχές, ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό.
Αυτή τη χρονιά, μας φιλοξενεί ο Δήμος Ζωγράφου στον Πολυχώρο "Ρυθμό", για να πραγματοποιήσουμε τη γιορτή μας και να γεμίσουμε χαρά και ζωντάνια ακόμη μια όμορφη συνοικία της Αθήνας.
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 17 Μαρτίου, από τις 12 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στον Πολυχώρο "Ρυθμό" του Δήμου Ζωγράφου, σε μια ημέρα αφιερωμένη στο κουκλοθέατρο, γεμάτη παραστάσεις, δράσεις και δρώμενα, παιδικά εργαστήρια κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας, κυνήγι θησαυρού, εργαστήρια ενηλίκων, χορούς από όλο τον κόσμο, μαγικά και μουσική.
Σας περιμένουμε με χαρά!

Ο χώρος: 
 Πολυχώρος "Ρυθμός"   
Παπανδρέου Γεώργιου & Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γουδή,
 157 73 Ζωγράφου Αττικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Εργαστήριο Θεατρικής Μαριονέτας 2022-23

  Το Κουκλοθέατρο Αγιούσαγια! θα πραγματοποιήσει και φέτος, για 23η χρονιά, το Εργαστήριο Θεατρικής Μαριονέτας, αλλά και άλλους δυο κύκλους ...